Vet Response Renal märgtoit, neerutalitlust toetav 85g

Original price was: 2,40 €.Current price is: 1,92 €.

VET RESPONSE VETERINARY DIET RENAL on täisväärtuslik dieettoit täiskasvanud kassidele, mis toetab neerude tööd kroonilise ja ajutise neerupuudulikkuse korral. Kvaliteetse valgu ja fosfori vähendatud kogus toetab neerude nõuetekohast tööd. Toidu retsepti koostasid sõltumatud teadlased Poolast ja välismaalt, Pupil Institute of Animal Nutrition, mis koosneb veterinaararstidest, loomasöötade spetsialistidest ja käitumisspetsialistidest.

Igal kümnendal üle 10-aastasel kassil on neeruprobleemid. Samuti juhtub, et eelsoodumus seda tüüpi haigustele on geneetiline. Neeruhaigused on tavaliselt seotud fosfori ja valkude ainevahetuse lõpp-produktide väljutamisega, mis koormavad neere. Kvaliteetse valgu ja fosfori vähendatud sisaldusega dieet toetab neerude tööd. Liiga vähese vedeliku joomine võib kaasa aidata neeruprobleemidele. Veenduge, et teie kassil oleks pidev juurdepääs värskele veele.

VET RESPONSE VETERINARY DIET RENAL märgtoidu olulisemad omadused:

  • Täisväärtuslik dieettoit märgtoidu kujul kroonilise ja ajutise neerupuudulikkuse all kannatavatele kassidele
  • Vähendatud kvaliteetse valgu sisaldus
  • Madal fosforisisaldus
  • Ilma kunstlike lisandite, täiteainete, säilitusainete ja värvaineteta
  • Neerude korraliku toimimise toetamine
  • Kõrge seeduvus
  • Hoolikalt valitud sobiv energiatase

Veterinaartoidu soovitused;

  • Enne toiduga toitmist ja enne kasutusaja pikendamist pidage kindlasti nõu oma loomaarstiga
  • Soovitatav kasutusaeg: kroonilise neerupuudulikkuse korral esialgu kuni 6 kuud, ajutise neerupuudulikkuse korral 2 kuni 4 nädalat. Joogivett tuleb anda pidevalt. Enne kasutamist või kasutusaja pikendamist on soovitatav konsulteerida loomaarstiga.

Kvaliteetse valgu ja fosfori väiksema sisalduse tõttu tekib vähem lagunemissaadusi, näiteks uureat. See vabastab neerudest ja parandab looma keha tööd. Lõheõli sisaldab Omega-3 ja Omega-6 küllastumata rasvhappeid, millel on positiivne mõju naha ja karva seisundile. Neil on ka põletikuvastane toime. B-vitamiinide lisamine hoiab ära veeslahustuvate vitamiinide liigsest eritumisest uriiniga põhjustatud puudusi. Selle toidu dieetretsept on suurepärane eine neeruprobleemidega kassidele.

Koostis: kana (liha, maks, maod, südamed), puljong, riisijahu, sardiin, lõheõli, mineraalid
Valguallikad: kanaliha,  riisijahu, sardiin
Analüütilised koostisained: toorproteiin: 7,5%, toorkiud: 0,5%, toorrasv: 8,5%, toortuhk: 1,5%, kaalium: 0,20%, kaltsium: 0,16%, fosfor: 0,10%, naatrium: 0,09%, oomega-6 rasvhapped: 0,9%, oomega-3 rasvhapped: 0,15%, niiskus: 78,0%.
Lisandid: toidulisandid/ 1kg: vitamiin D3: 240 IU, vitamiin E: 50 mg, vitamiin B3: 50 mg, vitamiin B1: 12 mg, vitamiin B2: 9 mg, vitamiin B6: 2,5 mg, vitamiin B7: 0, 2 mg , B12-vitamiin: 0,04 mg, tsinksulfaatmonohüdraat (3b605): 22 mg, vasksulfaatpentahüdraat (3b405): 2,5 mg mangaansulfaatmonohüdraat (3b503): 1 mg, veevaba kaltsiumjodaat (3b202): 0 . 3a370): 800 mg.

20 laos

Ostes kraapimispuu meilt,
toetad ka kodu otsivaid kiisusid!

Oleme loomasõbralik väikeettevõte ning toetame kraapimispuudega regulaarselt varjupaiku ja erinevaid Eestis olevaid MTÜ-sid.
Meie heategevuskampaaniatega saab tutvuda facebooki lehel MIUMJAUPOOD

Mida arvestada kassile toidu valimisel?

  • Millises eluetapis on kass? Kassipoeg, täiskasvanu, seenior?
  • Kombineeri kuivtoitu konservidega ja miks mitte vahel ka maiust pakkuda
  • Leia enda rahakotile sobiv lahendus
  • Tea, mida vältida – mis kassile ei sobi või ei maitse
  • Tunne oma kassi vajadusi

Kassid on isepäised ja unikaalsed loomad, neile ei sobi lihtsalt iga toit. Aitame sind sel teekonnal, pakkudes erinevate brändide tooteid alates kuivtoidust kuni maitsvate snäkkideni.

Lisainfo

Kaal 0,085 kg

Sulle võib meeldida ka…