Kassi traksid Happet roheline

3,90 

Kassi traksid Happet roheline

Regulaarsed kassi jalutuskäigud vähendavad käitumisprobleemide ja mõningate kuseteede haiguste riski. Teisest küljest avaldavad vabalt ringi liikuvad kassid keskkonnale hävitavat mõju, hävitades lindude, väikeste imetajate, kahepaiksete ja roomajate populatsioone. Veelgi hullem, järelevalveta kass võib saada autolt löögi, rünnakut, lõksu jääda või sattuda julmuse ohvriks. Seetõttu on parim lahendus säilitada range kontroll kassi jalutuskäikude üle. Kassi traksid koos jalutusrihmaga aitavad teid sel juhul.

Saadaval mitmes värvivalikus, spetsiaalse jalutusrihmaga kassi traksid võimaldavad juhtida kassi. Jalutusrihma otsas õue viimine tagab lemmiklooma ja temaga kohtutavate loomade ohutuse. Kassi viimine välja trakside ja rihma abil tagab nii lemmiklooma kui ka temaga kohatavate loomade ohutuse. Kvaliteetsest naturaalsest materjalist valmistatud traksid jaotavad koormuse ühtlaselt kassi kehale, ilma et see pigistaks kurku või kaela, selgroogu. Traksid ei hõõru ega põhjusta allergiat ning sellel puuduvad karmid pinnad, mis võiksid kassi nahka ja karva kahjustada.

Kassi trakside kasutamine ei piirdu ainult jalutuskäikudega. Koos jalutusrihmaga hõlbustab see rahutu või närvilise lemmiklooma üle kontrollida autosõidu või loomaarsti külastuse ajal.

Kohe laos olemas!

2 laos

Ostes kraapimispuu meilt,
toetad ka kodu otsivaid kiisusid!

Oleme loomasõbralik väikeettevõte ning toetame kraapimispuudega regulaarselt varjupaiku ja erinevaid Eestis olevaid MTÜ-sid.
Meie heategevuskampaaniatega saab tutvuda facebooki lehel MIUMJAUPOOD

Naudi jalutuskäike turvaliselt!

Kui sinagi soovid koos kassiga jalutama minna, siis turvalisuse tagamiseks soovitame kasutada rakmeid. Veenduge, et varustus oleks suuruselt paras ja kassile mugav. Nii tagate meeldivad rännakud nii endale kui ka oma lemmikule.

Lisainfo